<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Tutustumiskoulutukset

Kokeile ja löydät oman alasi

Mitä on tutustumiskoulutus?

Tutustumiskoulutuksessa pääset kirjaimellisesti tutustumaan sinua kiinnostavaan alaan käytännön oppimisen kautta. Saat kattavan kuvan alan työtehtävistä ja -tekniikoista sekä työmahdollisuuksista. Jos koet alan omaksesi tutustumiskoulutuksen jälkeen, voit jatkaa alan syventäviin koulutuksiin.

Esittelykuva metsäalan koulutuksen harjoittelutehtävästä.

Kenelle tutustumiskoulutus sopii?

Tutustumiskoulutus sopii sinulle, jos et ole vielä löytänyt itseäsi kiinnostavaa alaa ja haluat selvittää tarkemmin, millainen on harkitsemasi ala ja sen työtehtävät. Koulutus sopii myös, jos haluat opiskella itsellesi uuden ammatin, mutta haluat aluksi tutustua alaan rauhassa. Katso videomme aiheesta! 

Mitä tutustumiskoulutus edellyttää?

Tutustumiskoulutukset ovat työvoimakoulutuksia, joten niihin pääsee hakemaan, jos olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistolle. Koulutuksessa sinulta edellytetään oppimisen kannalta omaa motivaatiota ja kiinnostusta alaan. 

raksa aihekuva1
koneistaja aihekuva4

Miten koulutus toteutetaan?

Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena, mutta osa koulutuspäivistä voi olla etänä. Esimerkiksi Metsäala tutuksi -koulutukseen sisältyvä työturvallisuuskorttikoulutus suoritetaan tilanteesta riippuen lähikoulutuksena, verkossa tai monimuotona. 

 

REDU Edu:n tutustumiskoulutukset

Lue lisää sinua kiinnostavan alan tutustumiskoulutuksesta ja hae mukaan! 

Lue Aimon ja Arton kokemuksia koulutuksesta

koneistaja aihekuva5

Opiskelijamme Aimo Hurtig pätevöityy koneistajaksi oppisopimuksella. Katso millainen potku REDU Edun tutustumiskoulutus hänelle oikein oli! 

Opiskelijamme Arto kertoo kokemuksistaan REDU Edun rakennusalan tutustumiskoulutuksesta. Lue Arton mielenkiintoinen kertomus.

Hei, tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme! Tiedät, missä mennään.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Eija_Pahtakari

Eija Pahtakari

koulutuskoordinaattori
eija.pahtakari@redu.fi
040 352 1440

Ota yhteyttä