<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Tutustumiskoulutukset

Löydä oma alasi.

Mitä on tutustumiskoulutus?

Tutustumiskoulutuksessa pääset kirjaimellisesti tutustumaan sinua kiinnostavaan alaan käytännön oppimisen kautta. Saat kattavan kuvan alan työtehtävistä ja -tekniikoista sekä työmahdollisuuksista. Jos koet alan omaksesi tutustumiskoulutuksen jälkeen, voit jatkaa alan syventäviin koulutuksiin.

mika-korhonen-R-J1uGGdkug-unsplash-1

Kenelle tutustumiskoulutus sopii?

Tutustumiskoulutus sopii sinulle, jos et ole vielä löytänyt itseäsi kiinnostavaa alaa ja haluat selvittää tarkemmin, millainen on harkitsemasi ala ja sen työtehtävät. Koulutus sopii myös, jos haluat opiskella itsellesi uuden ammatin, mutta haluat aluksi tutustua alaan rauhassa.

 

Mitä tutustumiskoulutus edellyttää?

Tutustumiskoulutukset ovat työvoimakoulutuksia, joten niihin pääsee hakemaan, jos olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistolle. Koulutuksessa sinulta edellytetään oppimisen kannalta omaa motivaatiota ja kiinnostusta alaan. 

mads-eneqvist-J9jYy9S1zAk-unsplash-1
max-larochelle-QzP1GcDOSC8-unsplash

Miten koulutus toteutetaan?

Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena, mutta osa koulutuspäivistä voi olla etänä. Esimerkiksi Metsäala tutuksi -koulutukseen sisältyvä työturvallisuuskorttikoulutus suoritetaan tilanteesta riippuen lähikoulutuksena, verkossa tai monimuotona. 

 

REDU Edu:n tutustumiskoulutukset

Lue lisää sinua kiinnostavan alan tutustumiskoulutksesta ja hae mukaan! 

Metsä tutuksi - töitä metsästä 

Koulutus antaa sinulle realistinen kuva tämän päivän metsäalan koulutus- ja työmahdollisuuksista. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Kemijärvellä ja Kemissä non stop -periaatteella!

 

Rakennusalan ammattilaiseksi

Haluatko tutustua rakennusalan koulutus- ja työmahdollisuuksiin vai tarvitsetko päivitystä rakennusalan osaamiseen? Koulutuksessa tutustut rakennusala koulutus- ja työmahdollisuuksiin ja voit hakea mukaan täydennyskoulutuksiin ja jatkaa kohti rakennusalan töitä.

Kone- ja metallialan ammattilaiseksi

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita metallialan töistä, mutta eivät vielä ole päässeet tutustumaan alan tehtävätarjontaan. Koulutukseen on jatkuva haku!


Lue opiskelijamme kokemuksia koulutuksesta

elena-rouame-9JU2CKqtw0M-unsplash

Opiskelijamme Arto kertoo kokemuksistaan REDU Edun rakennusalan tutustumiskoulutuksesta.

Lue Arton mielenkiintoinen kertomus ja tilaa meidän kuukausittain ilmestyvä uutiskirjemme!

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Eija_Pahtakari

Eija Pahtakari

koulutuskoordinaattori

[email protected]
040 352 1440

Ota yhteyttä