Hygieniapassi
Hygieniapassikoulutus ja -koe
Hygieniaosaamiskoulutuksissa voit hankkia tarvittavan osaamisen ja osoittaa sen kokeella.
![Keittiötyöntekijä valkoinen kokintakki päällään pilkkomassa oransseja vihanneksia ammattikeittiössä. Keittiötyöntekijä valkoinen kokintakki päällään pilkkomassa oransseja vihanneksia ammattikeittiössä.](https://www.varmanatoihin.fi/hs-fs/hubfs/ronan-kruithof-GDtEsUOuHgA-unsplash.jpg?width=640&height=960&name=ronan-kruithof-GDtEsUOuHgA-unsplash.jpg)
Tarvitsetko hygieniapassin?
Työskenteletkö pienessä tai keskisuuressa elintarvikealan yrityksessä? Esimerkiksi
- elintarvikemyymälässä
- ravintolassa
- elintarvikekioskissa
- kahvilassa
- laitoskeittiössä
- pitopalvelussa
- muussa elintarvikehuoneistoksi luokitellussa tilassa, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita.
Tammikuun alussa 2002 voiman astuneella Hygieniaosaamisasetuksella velvoitetaan elintarviketyöntekijät osoittamaan riittävä hygieeninen osaaminen hygieniaosaamistodistuksella.
Ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua koulutukseen koulutuskalenterin kautta. Tiedot alkavista lupa- ja korttikoulutuksista löydät koulutuskalenterista valitsemalla koulutustyypiksi "lyhyt- ja korttikoulutukset".
Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
![REDU Edu Oy:n koulutusassistentti Pirjo Nissilä. REDU Edu Oy:n koulutusassistentti Pirjo Nissilä.](https://www.varmanatoihin.fi/hs-fs/hubfs/pirjo_nissila_968x647.jpg?width=400&height=280&name=pirjo_nissila_968x647.jpg)
Pirjo Nissilä
koulutusassistentti
pirjo.nissila@redu.fi
040 620 9693