<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Vihreä siirtymä

Ilmastokestävää toimintaa etukenossa

REDU Edu Oy kouluttaa vihreää osaamista

Puhdasta energiaa ja teollisuutta. Kiertotaloutta ja kestävää luonnonvarojen käyttöä. Tätä kaikkea on vihreä siirtymä, jota kohti Lapin maakunta kulkee etukenossa. Aikuiskouluttaja REDU Edu Oy on tässä "taistossa" mukana tarjoten vihreän siirtymän asiantuntijoiden kouluttamista yrityksiin.

Vihreä siirtymä tarjoaa Lapissa uusia liiketoimintamahdollisuuksia jatkossa yhä enemmän. Myös julkiset hankinnat ja yritysten alihankintaketjut muuttuvat entistä vähähiilisemmiksi.

Sinä lappilainen yrittäjä ja korkeakoulutettu työtön työnhakija. Olkaa ajan hermolla ja tulkaa mukaan hankkimaan vihreän siirtymän osaamista koulutuksen kautta.

Käytännössä kyse on vihreän siirtymän asiantuntijan kouluttamisesta yritykseesi niin, että yrityksesi on kilpailukykyinen, kun eri hankkeissa tätä osaamista kysytään. REDU Edun koulutuksessa yrityksen ja koulutettavan osaamista ohjataan yrityksen tarpeisiin.

Jos olet korkeakoulutettu työtön työnhakija ja kiinnostunut tästä koulutuksesta, niin tässä linkki koulutuksen infopakettiin.

Vihreässä siirtymässä on kyse yrityksille rahanarvoisesta ponnistuksesta, jossa nopeat syövät hitaat. Vihreään siirtymään hyppääminen kannattaa, sillä Lapissa, koko Pohjois-Suomessa ja -Ruotsissa on jo käynnissä tai suunnitteilla miljardiluokan suurhankkeita.

Ne kaikki pohjautuvat vahvasti vihreään siirtymään ja kestävään kehitykseen.

vihreäsiirtymä3
Tuulimyllyjä vihreällä kentällä.

Useita yrityksiä, useita koulutettavia

Lappilainen aikuiskouluttaja REDU Edu tarjoaa yrityksille vihreän siirtymän asiantuntijoiden koulutuspaketteja.

Tavoitteena on asiantuntijan työllistyminen yritykseen. Vihreän siirtymän koulutuksessa on mukana kymmenen yritystä ja kymmenen koulutettavaa.

Koulutus tarjoaa kokonaiskuvan vihreän siirtymän ja kestävän kehityksen liiketoimintamahdollisuuksista matkailualalle, rakennusalalle ja siihen läheisesti liittyville toimialoille.

Koulutusosioita ovat muun muassa

  • organisaation kestävä kehitys vähähiilisyys-näkökulmasta
  • elinkaariajattelu ja laskenta
  • energia ja materiaalitehokkuuden kehittäminen
  • hiilijalanjäljen laskenta kehittämisprojektina
  • kehittämisprojekti kohdeyrityksessä yrityksen tarpeiden mukaan
  • alihankinnan perusteet suurhankkeissa
  • REDU Edu tukee koko harjoitteluajan (5 kk) sekä koulutettavaa että yritystä
  • työturvallisuuskorttikoulutus
  • ensiapukoulutus

KEKO-monimuotokoulutus

REDU Edun vihreän siirtymän koulutuksessa on kyse KEKO-monimuotokoulutuksesta. Koulutuksessa  korkeasti koulutetut ammattilaiset kehittävät aktiivisesti työssäoppimispaikkaansa ja samalla opiskelevat koulutuksen aihepiiriin kuuluvia asioita. Monimuotokoulutuksen pituus on 6 kuukautta. Kuukausi tietopuolista koulutusta ja loput työssäoppimista.

Ensimmäinen, REDU Edun vihreän siirtymän asiantuntijan Teemu Saralammen johtama koulutus alkoi elokuussa 2023 ja toinen käynnistyy helmikuussa 2024.

Saralampi on koulutukseltaan ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt yli kymmenen vuotta yritysten kehittämishankkeiden parissa.

Jos olet työtön työnhakija, hae uusimpaan koulutukseen tästä TE-palveluiden linkistä.

Keittiömestarina työskennellyt Minna Tulppo vaihtoi alaa ja hakeutui vihreän siirtymän asiantuntija-koulutukseen vuonna 2023. Hän sai työpaikan!
Lue Minnan tarina.

vihreäsiirtymä5

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

REDU Edu Oy:n vihreän siirtymän asiantuntija Teemu Saralampi.

Teemu Saralampi

REDU Edun vihreän siirtymän ja kestävän kehityksen asiantuntija
teemu.saralampi@redu.fi
040 754 5853

Ota yhteyttä