<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Ainutlaatuisen yhteistyön tuloksena syntyi kaikille avoin kaivosalan Vastuullisuuskoulutus

Sodankyläläinen AA Sakatti Mining Oy ja rovaniemeläinen koulutusyhtiö REDU Edu Oy ovat yhteistyössä kehittäneet Vastuullisuuden verkko-opintokokonaisuuden.

Kaikille kaivostoiminnasta kiinnostuneille suunnattu maksuton verkkokoulutusmateriaali löytyy verkkoalustalta, jonne pääsee molempien organisaatioiden kotisivuilta löytyvän linkin kautta. Koulutusmateriaalit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Koulutuskokonaisuus on laadittu mahdollisimman kattavaksi sekä monipuoliseksi ja se pitää sisällään mm. erilaisia verkkoympäristössä toteutettavia tehtäviä.

Koulutukseen osallistuja saa kirjautumisen myötä palveluun omat käyttäjätunnukset, joiden avulla hän pääsee opiskelemaan. Edistymistä pystyy itse seuraamaan koulutusalustan edistymisprosentin avulla. Koulutuksen osioissa käsitellään kaivostoimintaa monesta vastuullisuuden eri näkökulmasta, kuten mm. ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuullisuuden osalta.

"Vastuullisuuskoulutuksen idea syntyi tarpeesta tehdä yleishyödyllinen koulutuskokonaisuus oppilaitoksiin, alan toimijoille ja kaikille kaivannaisalasta kiinnostuneille. Tarkoituksena on jakaa tietoa kansainvälisten yritysten toimintatavoista ja nostaa laajemman yhteisön tietämystä vastuullisen toiminnan osalta. Kaikille avoimen verkkokoulutuksen tavoitteena on lisätä alan avoimuutta ja avata kaivosten toimintaa vastuullisuuden sekä toiminnan laatuvaatimusten näkökulmasta", kertoo AA Sakatti Mining Oy:n Vastuullisuus- ja viestintäasiantuntija Riikka Knuuti.


Klikkaa tästä Vastuullisuuskoulutukseen!

 

Ainutlaatuinen yrityksen ja oppilaitoksen yhteistyö

Vuonna 2011 Sodankylään perustetun AA Sakatti Mining Oy:n ja REDU Edu:n välinen yhteistyö on ainutlaatuinen. Tiettävästi koskaan aiemmin yritys ei ole pyytänyt oppilaitosta mukaan toteuttamaan vastaavanlaista koulutuskokonaisuutta. Yhteistyössä tehty Vastuullisuuskoulutus toimii hyvänä pohjana esimerkiksi kaivosalan opiskelijoille, mutta samalla se palvelee myös muita aloja. Koulutuksen laajuus on kaksi opintopistettä.

”Avoimen kaivosalan oppimisympäristön kehittäminen yhteistyössä yrityksen kanssa on yritykseltä suuri luottamuksen osoitus meille. Vastuullisuuskoulutus sisältää paljon ajankohtaista tietoa ja tuo toimialueemme asukkaille ja muille kaivostoiminnasta kiinnostuneille tietoa nykyaikaisesta kaivostoiminnasta. AA Sakatti Mining Oy ja REDU Edu Oy toimivat yhteiskunnallisesti vastuullisesti alueen asukkaiden ja työelämän parhaaksi”, kertoo REDU Edu Oy:n toimitusjohtaja Kari Rekilä.

REDU Edu Oy on Rovaniemen koulutuskuntayhtymän omistama koulutusyhtiö, jolla on toimintaa koko Pohjois-Suomessa. REDU – konsernilla ja Lapin Koulutuskeskus REDU:lla on toimintaa Lapissa Rovaniemen lisäksi myös Sodankylässä, Kemijärvellä ja Kittilässä. Vuosittain REDU:n eri koulutuksiin osallistuu lähes 5500 henkilöä.

Lisätietoja

Kari Rekilä, toimitusjohtaja REDU Edu Oy
0400 374 668,
[email protected]

linkki_vastuullisuuskoulutukseen_kuva1