<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Avaimet käteen -valmennus

Aivan uudenlainen koulutus

Avaimet käteen -valmennus alkaa aikuiskouluttaja REDU Edussa syys-lokakuussa. Tässä koulutusfaktaa lyhyesti. Syksyn tullessa kerromme valmennuksesta lisää.

Avaimet käteen -valmennus on aivan uudentyyppinen valmennuskokonaisuus, joka koostuu ryhmämuotoisesta valmennuksesta ja yksilöllisestä, asiakkaan tarpeiden mukaisesta jatko-osasta.

Avaimet käteen -valmennusryhmiä voi olla erilaisia ja eri puolilla Lappia. Esimerkiksi +55-vuotiaiden valmennusryhmä, matkailualasta kiinnostuneiden ryhmä, alle 25-vuotiaiden ryhmä, maahanmuuttajien tai osa- ja täsmätyökykyisten valmennusryhmä.

Valmennus on suunnattu Lapin TE-toimiston ja Rovaniemen seudun kuntakokeilun työttömille tai työttömyysuhan alla oleville asiakkaille, joiden katsotaan hyötyvän työelämätaitojen kehittämisestä tai heillä on koulutus- ja urasuunnitelmia.

Ole hereillä ja seuraa verkkosivustoamme ja Facebook-postauksiamme aiheesta. Ja ennen kaikkea, tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt koulutuksista kärryillä!

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Pirjo Matinmikko-2

Pirjo Matinmikko

kouluttaja, NEPSY-valmentaja
[email protected]
040 547 59 73

Ota yhteyttä