<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Koulutusalat

Osaamisella kysyntää – päivitä ammattitaitosi

Lapissa riittää töitä. Aletaanko hommiin?

Monet teollisuuden ja rakentamisen toimialat etsivät lisää ammattitaitoisia työntekijöitä. Oman osaamisesi päivittäminen ja lisäkoulutusten suorittaminen takaa erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sinua kiinnostavalle alalle. Esittelemme sinulle Lapin alueen toimialat, joille pääset varmana töihin.  

Kuormatraktori

Metsäala

Tulevaisuudessa metsäala työllistää Lapissa tuhansia uusia henkilöitä ja tälläkin hetkellä alalle on huutava kysyntä. Olitpa pohjakoulutukseltasi jo valmiiksi metsäalalle suuntautunut tai olet kiinnostunut siirtymään alan työtehtävien pariin, REDU Edu tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua monipuolisiin metsäalan työtehtäviin ja ammatteihin. 

Lue lisää metsäalan koulutustarjonnasta. Opintoja on tarjolla lyhyistä tutustumisopinnoista aina täydentäviin jatko-opintoihin ja rekrykoulutuksiin.

Kone- ja metalliala

Lapissa kone- ja metallialalla valmistetaan muun muassa moottorikelkkoja, koneiden ja siltojen osia, runkorakenteita perävaunuihin ja rakennusten teräsrunkoja. Lapin alueelta töitä löytävät hyvin koneistajat, asentajat ja levyseppähitsaajat. Palkka määräytyy työn vaativuuden mukaan. Kone- ja metalliala sopii sinulle, jos olet käytännönläheinen ja pidät käsillä tekemisestä. 

Lue lisää kone- ja metallialan koulutusmahdollisuuksista. Opintoja on tarjolla lyhyistä tutustumisopinnoista aina täydentäviin jatko-opintoihin ja rekrykoulutuksiin.

IMG_5659 (3)
IMG_6090 (3)

Rakennusala

Rakennusala etsii osaajia jatkuvasti. Tutustu rakennusalaan ja sen mahdollisuuksiin tai päivitä rakennusalan osaamistasi.

REDU Edu antaa realistisen kuvan tämän päivän rakennusalan koulutus- ja työmahdollisuuksista. Tutustumiskoulutuksessa voit varmistaa kiinnostuksesi rakennusalaa kohtaan ja tämän jälkeen jatkaa täydennyskoulutuksen kautta rakennusalan töihin. Voit myös siirtyä jatkamaan opintoja alan ammatillisissa koulutuksissa.

Lue lisää rakennusalan kouluttautumismahdollisuuksista. Opintoja on tarjolla lyhyistä tutustumisopinnoista aina syventäviin jatko-opintoihin ja täsmäkoulutuksiin.

Muut alat

Tarjoamme erilaisia koulutuksia myös muille aloille. Koulutuksia löytyy asiakaspalvelu- ja matkailualoille sekä mittaus- ja kuljetusaloille. Koulutukset ovat syventäviä- ja osaamista täydentäviä koulutuksia ja ne toteutetaan lyhyinä täsmäkoulutuksina. 

Ensiapu

Näillä aloilla on nyt erityisesti tarvetta työntekijöille

Aloilla on tarvetta monenlaisten työtehtävien osaajille. Katso listaa ja löydä sinun tehtäväsi.

  • Metsäala

    Voit työskennellä metsäkoneenkuljettajana, puutavara-auton kuljettajana tai metsäkone-/raskaskoneasentajana.

  • Kone- ja metalliala

    Alan työtehtäviä ovat muun muassa hitsaaja, koneistaja ja levyseppähitsaaja.

  • Rakennusala

    Raksalla on monenlaisia työtehtäviä, kuten rakentaja, huoneistojen kunnostaja ja pintakäsittelijä.

koneistaja aihekuva4

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Eija_Pahtakari

Eija Pahtakari

koulutuskoordinaattori

eija.pahtakari@redu.fi
040 352 1440

Ota yhteyttä