<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Kone- ja metallialan ammattilaiseksi

Lähde tutustumaan konetekniikkaan!

Kurkista kone- ja metallialan monipuolisiin työtehtäviin tutustumiskoulutuksessa! Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita metallialan töistä, mutta eivät vielä ole päässeet tutustumaan alan tehtävätarjontaan. Koulutuksiin on jatkuva haku!

cnc_sorvaus3

Mitä tutustumiskoulutuksessa tehdään?

Koulutuksessa pääset tutustumaan konepajojen erilaisiin työtehtäviin ja ammatteihin ja opit käyttämään konepajan laitteita ja valitsemaan oikeat työmenetelmät. Samalla pääset tutustumaan alan yrityksiin ja niiden työtarjontaan. 

Koulutus toteutetaan Rovaniemellä.

 

Tero-hitsaa2Miltä alan työllistymistilanne näyttää?

Lapissa kone- ja metallialalla valmistetaan muun muassa moottorikelkkoja, koneiden ja siltojen osia, runkorakenteita perävaunuihin ja rakennusten teräsrunkoja. Koneistaja, asentaja ja levyseppähitsaaja löytää Lapin alueelta hyvin töitä.

Alan tehtävissä palkka määräytyy työn vaativuuden mukaan. Kone- ja metalliala sopii sinulle, jos olet käytännönläheinen ja pidät käsillä tekemisestä.

Hae koulutukseen

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ja haku tapahtuu TE-toimiston sivujen kautta. Hae mukaan koulutukseen osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi.

Syötä TE-toimiston sivuilla sinua kiinnostavan koulutuksen koulutusnumero:

Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuuden osaa.

 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Erkki Bergmann
Kouluttaja
040 538 5111
[email protected]

Tero Kontiainen
Kouluttaja
040 710 6771
[email protected]