<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Muut lupakoulutukset

Muut lupakoulutukset REDU Edussa

REDU Edu tarjoaa myös tukun muita lupakoulutuksia kuten Drone lennättäjän valvottu A2-lisäteoriakoe, Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaatti, Office 365 -koulutus, ensiapukoulutuksia ja Ammattikuljettajien jatkokoulutuksia (JAP).

rahtari

Ammattipätevyysmerkinnät

Henkilö- ja tavaraliikenteen kuljettajilta vaaditaan ajoneuvon luokkaa vastaavan ajo-oikeuden lisäksi voimassa oleva ammattipätevyys. Siksi hyvin monet lupa- ja korttikoulutukset meillä REDU Edussa järjestetään myös “jappeina” (JAP) eli ne ovat ammattikuljettajien jatkokoulutuksia.

Jappeina voidaan järjestää työturvallisuuskorttikoulutus, hätäensiapu EFR, hygieniapassi, ammattikuljettajien asiakaspalvelu ja työhyvinvointi sekä REAK – ennakoivan ajon kurssi.

Ammattipätevyysmerkinnät ovat voimassa 5 vuotta.

REDU Edu:n lupa- ja korttikoulutukset

Alla olevasta listasta löydät tarjoamamme lupa- ja korttikoulutukset. Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu REDU Edu:n sähköisen koulutuskalenterin ja kuljettajaopetus.fi/reduedu -kalenterin kautta tai TE-toimiston sivuilla

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

REDU Edu Oy:n koulutusassistentti Pirjo Nissilä.

Pirjo Nissilä

koulutusassistentti
pirjo.nissila@redu.fi
040 620 9693

Ota yhteyttä