<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

REDU Edu - På svenska

En utbildningsanordnare

REDU Edu är en utbildningsanordnare, som erbjuder ett brett utbud av utbildningar för olika områden, yrkesspecifika utbildningar, rekryteringsutbildningar och andra tilläggsutbildningar. Vi genomför kurser i nära samarbete med näringsliv och skräddarsyr dem enligt arbetslivets behov. Vårt huvudkontor är i Rovaniemi, Norra Finland. 

REDU Edus utbildningar är inte yrkesutbildningar, utan utbildningar, som kompletterar yrkeskunskaper eller utbildningar, som ger inblick i olika branscher. Det som alla våra utbildningar har gemensamt är att de är korta specifika utbildningar för ett specifikt område och specifika arbetsuppgifter.

Hitsaaja hitsaa suojakypärä päässä.

Vår verksamhet i Sverige

Förutom Finland anordnar REDU Edu kurser även i Sverige. För tillfället består vårt utbildningsurval av kurser i finska språket, men i framtiden kommer vi att erbjuda även yrkesspecifika utbildningar, rekryteringsutbildningar och andra tilläggsutbildningar i landet.

Våra kurser i Sverige

REDU Edu är en lappländsk kompetensutbildare, som erbjuder kurser i finska språket i Sverige. Kurserna är avsedda för sådana företagare och arbetsgivare, som behöver att utbilda sina anställda i finska språket. Undervisning sker på svenska, och kursen skräddarsys efter företagets eller arbetsgivarens behov.

Språkkursens längd, innehåll och startnivå anpassas enligt företagets eller arbetsgivarens behov och de anställdas förkunskaper i finska. Till exempel, om dem anställda jobbar inom äldreomsorg och har därför behov av kunskaper i finska inom vård och omsorg, handlar kursen om sådan vokabulär och sådana språkfärdigheter som behövs inom denna bransch.

 

Metsäalan opiskelija simulaattorin ääressä.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta oss gärna via epost eller telefon:

REDU Edu Oy:n kotoutumiskoulutusten S2-kouluttaja Paula Cullsberg..

Paula Cullsberg

paula.cullsberg@redu.fi
076 11 33 001 (på svenska)