<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Hitsaajan pätevöitysmiskoulutus

Edistä työllistymistäsi pätevöitymällä ammattiisi

Pätevöidy hitsaajana! Jos sinulla on vahva hitsausalan kokemus, niin voit kasvattaa  osaamistasi ja työllistyä paremmin.

Lähikuva hitsipillistä, joka hitsatessa tuottaa kirkkaan valon. Taustalla hitsaaja hitsauskypärä päässä.

Hitsaajan pätevöitymiskoulutus

Koulutus on tarkoitettu työttömille hitsaajille, joilla on soveltuvuus koulutukseen ja alan töihin, sekä joiden työllistymistä edistää hitsaajan pätevöitymiskoulutuksen ja pätevyyskokeen suorittaminen. Joustava sisäänotto koulutuksiin.

Pääsyvaatimuksena on hitsausalan koulutus ja VAHVA hitsausalan kokemus. Edellytetään myös alan töissä vaadittavaa hyvää terveydentilaa. Tavoitteena on suorittaa ja saada voimaan SFS-EN ISO 9606-1 mukainen hitsaajan pätevyys pätevöitymistarpeen mukaisesti. Koulutuksen aikana opiskelija voi suorittaa maksimissaan kaksi pätevyyskoetta.

Koulutuksen sisältö määräytyy henkilökohtaisesti hitsaajan oman pätevöitymistarpeen mukaisesti.

HUOMIO! Kerro hakemuksessasi millä menetelmällä luokka/luokat on tarkoitus hitsata! Mikä prosessi (puikko, mig/mg, tig?) mikä materiaaliryhmä jne?

Lisätietoja mahdollisista pätevyyskokeista saa soittamalla Olli Keränen 040 193 6645 tai olli.keranen@redu.fi.

Haku koulutukseen

Haku koulutukseen on käynnissä. Sisäänotto on joustavaa. Pääset suoraan hakemaan tästä linkistä.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Jos tiedät itse millaiset pätevyydet tarvitset, niin kerro se hakemuksen Omat perustelut -osiossa. Selvitä hakemuksen Omat perustelut-kohdassa erityisesti, jos voisit työllistyä pätevyyksien avulla tai mistä muusta syystä olet kiinnostunut tästä koulutuksesta, sekä millaista muuta lisäosaamista tarvitset. 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä