<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Rakennusalan ammattilaiseksi

Tule tutustumaan rakennusalan koulutus- ja työmahdollisuuksiin

Kiinnostaisiko tutustua lähemmin rakennusalaan? Hae Raksalle Lappiin -koulutukseen

Raksalle Lappiin -tutustumiskoulutuksen tavoitteena on antaa realistinen kuva tämän päivän rakennusalan koulutus- ja työmahdollisuuksista sekä kiinnostuksen herättäminen hakeutumaan täydennyskoulutuksen jälkeen rakennusalan töihin tai jatkamaan opintoja alan ammatillisissa koulutuksissa.

Rakennusalan tutustumiskoulutuksessa

Mitä tutustumiskoulutuksessa tehdään?

Raksalle Lappiin -koulutuksessa tutustutaan rakennusalaan ja sen koulutus- ja työmahdollisuuksiin. Kartoitetaan tieto- ja taitotaso sekä koulutustarpeet. Koulutus kestää osaamisesta ja koulutustarpeesta riippuen 20-60 päivää.

Tutustumiskoulutuksen käytyäsi voit jatkaa opintoja tutkintoon johtavassa koulutuksessa, oppisopimuksella tai osaamisen riittäessä työllistyä alalle. 

Lue mitä mieltä Roope Karjalainen oli tutustumiskoulutuksesta, ja mihin suuntaan Roope päätti lähteä koulutuksen jälkeen.

Opiskelijamme Arto kertoo kokemuksistaan REDU Edun rakennusalan tutustumiskoulutuksessa. Lue Arton mielenkiintoinen kertomus linkin takaa. Tilaa samalla myös meidän kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme!

Hae koulutukseen

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ja haku tapahtuu TE-toimiston sivujen kautta. Tarkista koulutusten haku- ja aloitusajankohdat TE-toimiston sivuilta osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi

Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuuden osaa.

Rakennusalan työntekijä työskentelemässä metalliristikolla.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme koulutukseen hakeutumisessa.

REDU Edun rakennusalan kouluttaja Jarmo Kiviniemi.

Jarmo Kiviniemi

kouluttaja

jarmo.kiviniemi@redu.fi
040 523 5737

Eija_Pahtakari

Eija Pahtakari

koulutuskoordinaattori

eija.pahtakari@redu.fi
040 352 1440

Ota yhteyttä