<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Rakennusalan ammattilaiseksi

Kiinnostaisiko tutustua lähemmin rakennusalaan? 

Tule tutustumaan rakennusalan koulutus- ja työmahdollisuuksiin!

Tutustumiskoulutuksen tavoitteena on antaa realistinen kuva tämän päivän rakennusalan koulutus- ja työmahdollisuuksista sekä kiinnostuksen herättäminen hakeutumaan täydennyskoulutuksen jälkeen rakennusalan töihin tai jatkamaan opintoja alan ammatillisissa koulutuksissa.

bernard-hermant-s_EGnPTiJoI-unsplash

Mitä tutustumiskoulutusessa tehdään?

Koulutuksessa tutustutaan rakennusalaan ja sen koulutus- ja työmahdollisuuksiin. Kartoitetaan tieto- ja taitotaso sekä koulutustarpeet. Koulutus kestää osaamisesta ja koulutustarpeesta riippuen 20-60 päivää.

Tutustumiskoulutuksen käytyäsi voit jatkaa opintoja tutkintoon johtavassa koulutuksessa, oppisopimuksella tai osaamisen riittäessä työllistyä alalle. 

Opiskelijamme Arto kertoo kokemuksistaan REDU Edun rakennusalan tutustumiskoulutuksessa. Lue Arton mielenkiintoinen kertomus linkin takaa. Tilaa samalla myös meidän kuukausittain ilmestyvä uutiskirjemme!

 

mads-eneqvist-J9jYy9S1zAk-unsplashHae koulutukseen

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ja haku tapahtuu TE-toimiston sivujen kautta. Tarkista koulutusten haku- ja aloitusajankohdat TE-toimiston sivuilta osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi

Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuuden osaa.

  
Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jarmo Kiviniemi
040 523 5737
[email protected]

Eija Pahtakari
040 352 1440
[email protected]