<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Työturvallisuuskorttikoulutus

Suorita työturvallisuuskorttikoulutus REDU Edussa

Työturvallisuuskorttikoulutus parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla työn tilaajan ja sen tekijöiden välillä.

Keltaiseen turvaliiviin ja valkoiseen turvakypärään pukeutunut henkilö selin kameraan.

Koulutuksen sisältö

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa valmiudet laadukkaaseen perehdyttämiseen, antaa perustietoa työsuojelusta, vähentää teollisuuden tapaturmia yleensä ja siten myös riskialttiissa töissä sattuvia vakavia tapaturmia

Työturvallisuuden kehittämiseksi yhteisillä työpaikoilla on kehitetty valtakunnallinen työturvallisuuskorttikoulutus. Yhden päivän kurssin (8 h) ja kirjallisen kokeen suorittamalla saa henkilökohtaisen Työturvallisuuskortin. Kortti on voimassa 5 vuotta. Työturvallisuuskortin voimassaolon voi uusia peruskurssilla (8 h).

Työturvallisuuskortin voi suorittaa lähiopetuksena, verkkokoulutuksena tai monimuotototeutuksena. Lisää monimuotototeutuksesta voit lukea tästä.

Lisätietoa aiheesta: www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua koulutukseen koulutuskalenterin kautta. Tiedot alkavista lupa- ja korttikoulutuksista löydät koulutuskalenterista valitsemalla koulutustyypiksi "lyhyt- ja korttikoulutukset".

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

REDU Edu Oy:n koulutusassistentti Pirjo Nissilä.

Pirjo Nissilä

koulutusassistentti
pirjo.nissila@redu.fi
040 620 9693

Ota yhteyttä