<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Mittausalan koulutus

Selviät työelämässä monipuolisista mittausalan tehtävistä

Mittausalan työntekijöitä tarvitaan, kun ratatöitä tehdään, rakennetaan uusi asuinalue tai oikaistaan tiestöä

Dronen kauko-ohjain. Taustalla näkyy drone lennossa rantaa kohden.

Mittausalan osaajista on pulaa!

Koulutus on suunnattu työttömille /työttömyysuhanalaisille vähintään 20-vuotiaille mittausalan tehtävistä kiinnostuneille henkilöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa sellainen osaaminen, että henkilöt suoriutuvat monipuolisista mittausalan työtehtävistä. Työtehtäviä voi olla esimerkiksi rata-, infra- tai kaivosmittaus. Koulutus sisältää runsaasti eri korttikoulutuksia mm. drone-operaattori. Saat siis myös pätevyyden lentää dronea! Kontaktoimme alan yritykset ja hankimme sinulle työssäoppimispaikan.

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet hakeutua mittausalan työtehtäviin tai jatkokoulutukseen. Osaajista on pulaa, joten työnäkymät alalla ovat valoisat.

 

Koulutuksen sisältö

  • Mittalaitteiden hallinta 20 pv
    • Takymetri, Gps
  • Mittausalan perusohjelmiin tutustuminen 5 pv
  • Kaivosmittaukset 5 pv
  • Rata- ja inframittaukset 5 pv
  • Dronekuvaukset 5 pv
  • Kortit (työturvallisuus, tieturva, ensiapu, drone-operaattori). Tarvittessa tulityö- ja ratatyöturvallisuuskoulutukset.
  • Työssäoppiminen 20 pv

Koulutus sisältää teoriaa ja harjoituksia 40 päivää ja työssäoppimista 20 päivää alan yrityksessä. Opetuksen sisältö painottuu käytännön harjoituksiin.
Tule mukaan ja mahdollista itsellesi urapolku mittausalan tehtävissä. Et tarvitse minkäänlaista kokemusta tai osaamista alalta. Koulutamme sinut päteväksi!

Mittausalan työntekijä lukemassa asiakirjaa mittauslaitteen vieressä. Taustalla sähkölinjoja ja toinen mittaaja.

Haku koulutukseen

Kun koulutus avautuu, sinne haetaan TE-toimiston sivuilla. Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen perusteella. Täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut-kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta.

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702, ma -pe klo 9 - 16.15. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Lisätietoa koulutuksesta

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme koulutukseen hakeutumisessa.

REDU Edu Oy:n koulutusassistentti Pirjo Nissilä.

Pirjo Nissilä

koulutusassistentti

pirjo.nissila@redu.fi 
040 6209693

Eija_Pahtakari

Eija Pahtakari

koulutuskoordinaattori

eija.pahtakari@redu.fi
040 352 1440

Ota yhteyttä