<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Metsäalalla laaja rekrytointikoulutus

Hae mukaan - metsäala odottaa sinua!

Metsä Group Oy:n uutta biotuotetehdasta rakennetaan parhaillaan Kemiin. REDU Edu ja Metsä Group tekevät tiivistä yhteistyötä varmistaakseen Pohjois-Suomen kasvavan puuhankinnan resurssit. Kotimaisen puun käyttö on lisääntymässä ja merkittävä osa lisäyksestä kohdistuu Pohjois-Suomeen. Lisääntyvästä tarpeesta johtuen metsäalan työvoimalle on nyt suurta kysyntää.

Osaajien tarpeen aikajännettä säätää Kemin Biotuotetehtaan valmistuminen ja parhaillaan käynnissä oleva Ukrainan sota. Tarvittavan työvoiman takaamiseksi panostamme tekijöiden osaamisen kehittämiseen ja sitouttamiseen jo nyt. Kaiken kaikkiaan avoimia rekrykoulutuspaikkoja tulee olemaan yli 200 paikkaa erilaisiin tehtäviin. 

Rekrykoulutuksen kautta suoraan töihin

Rekrykoulutuksessa pääset oppimaan ja harjoittelemaan työskentelyä suoraan kohdeyritykseen. Metsä Group tulee lähitulevaisuudessa työllistämään useita alihankkijayrityksiä, jotka tarvitsevat lisää työntekijöitä. Koulutuksessa opit kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, jotta pystyt työskentelemään tulevaisuudessa itsenäisesti työtehtäväsi parissa. 

Sinulla on loistavat edellytykset työllistyä alalle rekrykoulutuksen kautta. Tarvitset vain kiinnostusta ja motivaatiota koulutuksen suorittamiseen!

Lue lisää rekrykoulutuksesta.

Hakeutuminen

Koulutukseen on non-stop -haku, ota yhteyttä palvelutoimistoon!

Yhteydenotot:

REDU Edu Oy

Palvelutoimisto
040 504 2516