<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

REDU Edu Oy - en utbildningsanordnare

REDU Edu är en utbildningsanordnare, som erbjuder ett brett utbud av utbildningar för olika områden, yrkesspecifika utbildningar, rekryteringsutbildningar och andra tilläggsutbildningar. Vi genomför kurser i nära samarbete med näringsliv och skräddarsyr dem enligt arbetslivets behov. Vårt huvudkontor är i Rovaniemi, Norra Finland. 

berkeley-communications-WEDDt-u3q3o-unsplash

REDU Edus utbildningar är inte yrkesutbildningar, utan utbildningar, som kompletterar yrkeskunskaper eller utbildningar, som ger inblick i olika branscher. Det som alla våra utbildningar har gemensamt är att de är korta specifika utbildningar för ett specifikt område och specifika arbetsuppgifter.

Vår verksamhet i Sverige

Förutom Finland anordnar REDU Edu kurser även i Sverige. För tillfället består vårt utbildningsurval av kurser i finska språket, men i framtiden kommer vi att erbjuda även yrkesspecifika utbildningar, rekryteringsutbildningar och andra tilläggsutbildningar i landet.

Våra kurser i Sverige

REDU Edu är en lappländsk kompetensutbildare, som erbjuder kurser i finska språket i Sverige. Kurserna är avsedda för sådana företagare och arbetsgivare, som behöver att utbilda sina anställda i finska språket. Undervisning sker på svenska, och kursen skräddarsys efter företagets eller arbetsgivarens behov.

Språkkursens längd, innehåll och startnivå anpassas enligt företagets eller arbetsgivarens behov och de anställdas förkunskaper i finska. Till exempel, om dem anställda jobbar inom äldreomsorg och har därför behov av kunskaper i finska inom vård och omsorg, handlar kursen om sådan vokabulär och sådana språkfärdigheter som behövs inom denna bransch.

Intresserad av att höra mer?

Kontakta oss gärna via epost eller telefon:

Paula Cullsberg
[email protected]
076 11 33 001 (på svenska)