<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Yrittäjä, saat REDU Edun rekryn kautta nopeasti työvoimaa

Yrittäjä, hoi! Kävikö niin, että osaavia työntekijöitä ei löydy, vaikka kaikki kivet ja kannot on käännetty? Miten selvitä eteenpäin? Ratkaisu ongelmaan on yksinkertainen - se on lappilaisen aikuiskouluttajan REDU Edun yrityksellesi järjestämä kustannustehokas ja nopea rekrytointikoulutus. Voimme kouluttaa useamman henkilön tai vaikka vain yhden. 

Lyhytkestoisella, yritykselle edullisella täsmäkoulutuksella saat osaavia työntekijöitä. Olet työnantajana mukana valitsemassa koulutettavat ja pääset näkemään henkilöiden todelliset taidot työharjoittelussa yrityksessäsi.

Tarjoamme nyt myös yksilöllistä rekrykoulutusta kone- ja metallialan yrityksille. Jos saat hankittua hyvän työntekijän, mutta osaamisessa on pieniä puutteita, niin kouluta häntä lisää REDU Edussa. Kysy lisää toimitusjohtaja Kari Rekilältä 0400 37 4668 tai kari.rekila@redu.fi.

Vahvaa osaamista

REDU Edulla on vuosien vahva osaaminen eri ammattialojen työntekijöiden rekrytointikoulutusten järjestämisestä yrityksille.

Parasta aikaa yhtiöllä on käynnissä tai alkamassa rekrykoulutuksia maakunnassa metsä- ja rakennusalalle.

Hiljattain REDU Edun rekrytointikoulutuksen kautta esimerkiksi Bombardierin moottorikelkkatehdas Rovaniemellä palkkasi kymmeniä uusia työntekijöitä.

Myös rovaniemeläiselle kuljetusalan yritykselle MHK-Kuljetus Oy:lle on koulutettu väkeä töihin, samoin televiestintäpalveluyritys TDR Finlandille sekä metsäkoneyrittäjä Kimmo Kulojärvi Oy:lle.

⇓ Bombardierin moottorikelkkatehtaalle Rovaniemelle on REDU Edun rekrytointikoulutuksen kautta koulutettu ja palkattu  kymmeniä työntekijöitä.BRP1

BRP: Koulutus täytti tarpeet erittäin hyvin 

Bombardierin kelkkatehtaalla ei aikaisemmin ollut kattavaa ja perusteellista tietoa rekrytointikoulutuksesta. 

Rovaniemen tehtaalta HR-partneri Taina De Rycke sanoo asioiden liikahtaneen hyvään suuntaan, kun REDU Edu kävi asiaa esittelemässä.

De Rycke toteaa REDU Edun rekrytointikoulutuksen palvelleen BRP:n tarpeita erittäin hyvin ja palaute on ollut positiivista eri sidosryhmiltä siitä, miten paljon valmiimpia henkilöt ovat olleet aloittamaan työt koulutuksen jälkeen.

“Rekrytointikoulutus on myös kustannustehokas tapa varmistaa rekrytointien laatu ja henkilöiden osaaminen”, hän korostaa.

BRP:llä on ollut kaikkiaan viisi rekrykoulutusta vuosien 2021-2022 aikana. Rekrykoulutusryhmät täyttyivät hyvin ja läheskään kaikkia ei pystytty ryhmiin ottamaan, koska tulijoita oli enemmän kuin paikkoja.

“Koulutukseen osallistuneista henkilöistä iso osa työllistyi BRP:lle tuotantoon moottorikelkkojen kokoonpanon eri työtehtäviin,” kertoo Taina De Rycke.

Kaikissa koulutusryhmissä oli 15-18 henkilöä, joista 75 prosenttia työllistyi BRP:lle koulutuksen jälkeen.

Räätälöinti yrityksen mukaan

Rekrykoulutukset ovat siis yksittäisten yritysten mahdollisuus löytää työntekijöitä, jos alan osaajia ei ole tarjolla eikä heitä ole lähiaikoina valmistumassa oppilaitoksista. 

Rekrykoulutus räätälöidään työnantajan tarpeiden mukaiseksi ja olet itse työnantajana valitsemassa koulutettavat. Suurin osa koulutuksesta tapahtuu työpaikalla, joten koulutettava pääsee osoittamaan osaamisensa työnantajalle.

“Henkilöt, jotka suorittavat koulutuksen hyväksytysti, työllistyvät työnantajan palvelukseen, mikä on koulutusmuodon suurin etu.“

Tätä mieltä on TE-toimiston koulutuspalveluiden asiantuntijana toimiva Satu Oja. Hän kertoo Työmarkkinatorin verkkouutisissa rekryn eduista työnantajalle ja työntekijälle.

“Rekrykoulutukset työllistävät hyvin. Ero työvoimakoulutukseen on siinä, että rekrykoulutuksessa työpaikka on odottamassa.”

Rekry tunnetaan huonosti

Työnantajien tietämys rekrykoulutuksen mahdollisuudesta on viime vuosina jonkin verran lisääntynyt työvoimapulan myötä, mutta rekry tunnetaan Ojan mukaan edelleen valitettavan huonosti.

“Rekrykoulutuksen hyötynä on, että hallinnoivana osapuolena toimiva te-toimisto pysyy koko prosessin ajan sekä työntekijän että työnantajan tukena. “

“Työnantajalle rekrytointiprosessi on kevyempi, kun hän saa järjestelyihin apua. Rekrykoulutuksen aikana työnantaja pystyy myös tutustumaan tulevaan työntekijäänsä,” Oja muistuttaa.

Ely-keskus maksaa rekrykoulutuksen kustannuksista 70 prosenttia ja työnantaja 30 prosenttia. Muita kustannuksia ei työnantajalle tule.

Jos sinä yrittäjänä tarvitset nopeasti lisää osaavaa väkeä hommiin, niin ota yhteys REDU Eduun ja aletaan töihin - sinun hyväksesi!

 

Ota yhteyttä

REDU Edun toimitusjohtajaan Kari Rekilään 0400 374 668, kari.rekila@redu.fi