<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Metallialalta et saa "rukkasia" – hae mukaan koulutukseen ja työllistyt omaan maakuntaan

Nosta osaamistasosi parhaaseen A-luokkaan.  Meillä se onnistuu. Alan ammattilaisille riittää töitä maakunnassa.

 Jos metalliala saa sinut syttymään, niin mahtavaa! Jos taitosi ovat hyvät, niin loistavaa. Mikäli haluat nostaa osaamisesi parhaaseen A-luokkaan, niin sen on vain linkin napsautuksen päässä.

Tämän vuoden puolella REDU Edu Oy:ssä Rovaniemellä alkaa useampia metallialaan liittyviä koulutuksia, joiden ykköstavoite on parantaa ammattitaitoasi niin, että työllistyminen helpottuu.
 
Yksi suosituimmista on:
Metallialan jatko- ja täydennyskoulutus (konetekniikan syventävää ja täydentävää oppia). Tässä hakulinkki.
Ammattitaitoisista hitsaajista ja konetekniikan osaajista on jatkuva pula Lapista Uudellemaalle.
 
Tartu koulutukseen ja lähdet varmana töihin!
 

Metallialan jatko- ja täydennyskoulutus

10–120 päivää kestävä koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville täysi-ikäisille työnhakijoille.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa opiskelijalle konetekniikan alan syventävää ja täydentävää oppia opiskelijan yksilöllisen tarpeen ja osaamisalan mukaan. Esim. koneistus, CNC-koneistus, CAM-ohjelmointi, hitsaus- ja levytyöt. Tarvittavat harjoitteet ja koulutuksen sisältö laaditaan kouluttajan ja opiskelijan kanssa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Myös työelämän tarpeet otetaan huomioon koulutussisältöä suunnitellessa. Tavoitteena on osaamisen päivittäminen ja täydentäminen sekä työllistyminen sen myötä alalle.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältöön voidaan soveltaen hyödyntää Kone- ja tuotantotekniikan tutkinnon osia. Esimerkiksi koneistus, hitsaus- ja levytyöt, CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, 3D-valmistusmenetelmien käyttö.

Koulutukseen voi hakeutua alan perustutkinnon tai tutkinnonosan suorittaneet tai alan työkokemusta ja osaamista omaavat henkilöt, jotka omaavat reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Myös konetekniikan tutustumiskoulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus hakeutua koulutukseen.

Koulutus ei ole tutkintotavoitteinen.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena ja työssäoppimisjaksolla, jonka tulisi olla n. puolet koulutuksen kokonaisajasta.
Pitkässä koulutuskokonaisuudessa, 120 pv opiskelijalla on oikeus viiden päivän loma jaksoon.

Koulutuksessa suoritetaan alan tarvittavat korttikoulutukset.

Lisätietoa REDU Edun kouluttaja Tero Kontiainen 040 710 6771, tero.kontiainen@redu.fi

⇓ REDU Edun metallialan koulutusten jälkeen lisäät selvästi työllistymismahdollisuuksiasi. Kuvassa ammattihitsaaja Tuomas Peltola. Hän kertasi ja päivitti osaamistaan REDU Edun koulutuksessa.

Tuomas3-1

 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä

REDU Edun koulutuskoordinaattori Eija Pahtakariin, eija.pahtakari@redu.fi, 040 352 1440