<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Matkailun asiakaspalvelu kaipaa just sinua – osallistu alan pikakoulutukseen Inarissa

Lapin matkailuyritykset tarvitsevat heti satoja työntekijöitä eri työtehtäviin. Työpaikkoja on runsaasti auki ja lähivuosina lukuisat eläköitymisen tuovat omat haasteensa. REDU Edu Oy järjestää Lapissa alalle lyhytkoulutuksia helpottaakseen työvoimapulaa.

Tule mukaan aikuiskouluttaja REDU Edu Oy:n matkailupalvelualalle suuntautuvaan lyhytkoulutukseen Inariin.

Inarissa järjestettävä koulutus keskittyy asiakaspalveluun ja myyntiin. Koulutus on työelämälähtöistä.

Koulutuksen käytyäsi pystyt työskentelemään majoitusalan yrityksen vastaanotossa ja myyt esimerkiksi ohjelmapalveluita. Tavoitteena on asiakaspalvelualan perustaitojen hallinta ja alan aikaisemman koulutuksen saaneille tietojen ja taitojen päivitys. Kaikkiaan 7 viikon koulutuksesta 4 on työharjoittelua.

REDU Edu antaa koulutettavalle ja yritykselle taitotakuun siitä, että hallitset hyvin alan perustehtävät. Mikäli täydennyskoulutusta tarvitaan, niin yhtiö antaa sitä ilmaiseksi.

Koulutus on tarkoitettu TE-toimiston ja alueellisen kuntakokeilun työnhakijoille, jotka haluavat työllistyä Lapin alueen matkailuyrityksiin. Kielitaitovaatimus vähintään B1.2. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille.

  • Annamme perustiedot ja -taidot työskentelyyn matkailupalvelualalla. Koulutukseen kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, esiintymisvarmuus, varausjärjestelmät, matkailupalvelujen toteuttaminen ja palveluiden myynti.
Koulutus

Kaikille osallistujille 15 päivää:
* Osaamiskartoitus 1 pv
* Henkilökohtaisen osaamisen suunnitelma, vahvuudet, kehittämiskohteet 2 pv
* Yritysvierailut
* Tarpeelliset lupakortit
* Työelämän pelisäännöt
* Työnhakutaidot
* Alan työllistymismahdollisuudet

Matkailupalvelutyöt:
* Asiakaspalvelu, esiintymisvarmuus 3 pv
* Varausjärjestelmät ja yritysten palvelukonseptit 3 pv
* Matkailupalvelujen toteuttaminen 3 pv
* Palveluiden myynti 3pv

Hakeminen
Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Voit pyytää koulutukseen hakeutumisen kirjaamista työllistymissuunnitelmaasi Omassa asioinnissa. Koulutuksesta tulee olla sovittuna työllistymissuunnitelmassasi, jotta sinulla olisi oikeus mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan.

 

 Ota yhteyttä! Kysy lisää

Eija Pahtakari
Koulutuskoordinaattori
040 352 1440
eija.pahtakari@redu.fi