<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Yrittäjä – anna töitä etsivälle tilaisuus, turvaudu yksilölliseen rekryyn

Yrittäjä, hoi. Kävikö niin, että alan osaaja haki yrityksestäsi töitä, mutta työssä selviäminen jää ehkä sittenkin pienestä kiinni. Älä päästä kaveria karkaamaan! Nappaa ammattitaitoinen osaaja ja kouluta häntä lisää REDU Edussa. Aikuiskouluttajana tarjoamme yrityksellesi yksilöllistä rekrytointikoulutusta. 

Tiedätkö, että yrityksesi voi hyötyä merkittävästi hankkimalla REDU Edusta uudenlaista, yksilöllistä rekrykoulutusta.  Osallistumalla tähän innovatiiviseen rekryyn voit paitsi täydentää työvoimaasi, myös kouluttaa itsellesi todella pätevän työntekijän. 

Yksilöllinen rekrykoulutus on suunnattu kone-, metalli- ja tuotantotekniikka-alan yrityksille. Tämä koulutusmahdollisuus antaa sinulle mahdollisuuden kouluttaa juuri tarpeitasi vastaavaa osaamista ja samalla sitouttaa tulevaisuuden työntekijä yritykseesi olipa hän sitten hitsaaja, koneistaja tai vaikka koneasentaja.

Osaava kumppani

REDU Edu on koulutuskumppaninasi yksilöllisessä rekrykoulutuksessa varmistaen, että koulutuksessa oleva henkilö saa tarvitsemansa tiedot ja taidot, jotka vastaavat yrityksesi työtehtäviä. 

Osallistumalla yrityksenä tähän rekrytointitapaan et vain täytä työvoiman tarvetta, vaan myös investoit tulevaisuuteen. Henkilön koulutuksen sisältö suunnitellaan työtehtävän tarpeen mukaan, kesto on 10-120 päivää.

Saat koulutuksen aikana mahdollisuuden ohjata ja opastaa tulevaa työntekijääsi, jolloin voit muokata hänen osaamistaan vastaamaan yrityksesi erityistarpeita. Koulutusajasta 70 prosenttia on työssä oppimista ja loput tietopuolista. Koulutus ei ole tutkintotavoitteista.

Tartu tilaisuuteen ja vahvista yrityksesi kilpailukykyä! 

Lue lisää yritysten rekrykoulutusten eduista ylipäätään ja yritysten kokemuksia rekrystä tästä linkistä.

Yrittäjä, kiinnostuitko? Ota yhteyttä

REDU Edun toimitusjohtajaan Kari Rekilään 0400 374 668, kari.rekila@redu.fi