<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Aikuiskoulutus - opi uusi ammatti tai täydennä osaamistasi

Hae aikuiskoulutukseen REDU Eduun ja pääset varmana töihin.  Lappilaisessa REDU Edussa päivität nopeasti ammattiosaamistasi tai kouluttaudut tyystin uuteen ammattiin työvoimakoulutuksen tai rekrytointikoulutuksen kautta. Meidän kanssamme onnistut, pääset töihin ja tienaamaan. Koulutuksia järjestetään ympäri vuoden - myös kesällä!

IMG_5375

Varmana takaisin työelämään

Unohda aiempi käsityksesi kouluttautumisesta. REDU Edu tarjoaa sinulle työvoimakoulutuksia, jotta pääset ponnistamaan takaisin työelämään. Opinnot eivät kestä vuosia vaan koulutuksiamme, niin työvoimakoulutuksia kuin rekrykoulutuksiakin yhdistää se,  että ne ovat lyhyitä täsmäkoulutuksia tietylle alalle ja tiettyihin tehtäviin. 

Työnhakijalle on tarjolla eripituisia koulutuksia ja opinnot toteutetaan käytännön tekemisen kautta. Autamme sinut parhaimman vaihtoehdon äärelle. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on paremmat mahdollisuudet päästä töihin haluamaasi paikkaan.

Ajankohtaisia koulutuksia

 Hae ja tutustu tarjolla oleviin koulutuksiimme! Koulutuksia ympäri vuoden - myös kesällä!

vastuullisuuskolutus_kansi1
Poraus-, lastaus- ja ajokoulutus kaivosalalle Sodankylässä

Kaivosala tarvitsee sinua kipeästi! Kouluttaudu nyt käyttämään eri maarakennuskoneita ja työskentelemään kaivoksella. Koulutuksen kesto on 6 kuukautta.


Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan 30.3.2023 mennessä!
Koulutus alkaa 17.4.2023


IMG_5695
Koneistajille riittää töitä Lapissa,
tutustu alaan non-stoppina

Kiinnostaako käsillä tekeminen, tykkäätkö koneista ja näperrät niiden kanssa kaikenlaista. Hyvä! Kouluttaudu koneistajaksi. Kokeile alaa ensin tutustumiskoulutuksessa.

Kone- ja metallialan tutustumiskoulutukseen on jatkuva haku.

 

Kuski-ja-Ponsse-Buffalo
Metsäalan rekrykoulutus, alalla huutava pula tekijöistä

REDU Edu ja Metsä Group tekevät tiivistä yhteistyötä varmistaakseen Pohjois-Suomen kasvavan puuhankinnan resurssit. Lisääntyvästä tarpeesta johtuen metsäalan työvoimalle on nyt suurta kysyntää.

Rekrykoulutukseen on jatkuva haku.Alat

Töitä tarjolla! Esittelemme alat, joilla etsitään parhaillaan työntekijöitä.
Valitse sinua kiinnostava ala ja tutustu, millaisia aikuisopintoja meillä on sinulle tarjolla. 

oliver-paaske-UpiojWtxJwM-unsplash-1
Metsäala

Metsäala tarvitsee kipeästi uusia osaajia. Mitä työtehtäviä on tarjolla ja mistä osaamisesta alalla on hyötyä juuri nyt ja tulevaisuudessa?

Lue lisää

daniel-wiadro-GAEvM4qvlBk-unsplash-1
Kone- ja metalliala

Koneistaja, asentaja ja levyseppähitsaaja löytää Lapin alueelta hyvin töitä. Katso, millaisten työtehtävien parissa sinä pääsisit työskentelemään.

Lue lisää

callum-hill-oamw52SCGi0-unsplash
Rakennusala

Rakennettavaa riittää nyt ja jatkossa, joten uusia ammattilaisia tarvitaan. Päivitä osaamistasi tai suuntaa uutena osaajana alalle. 

Lue lisää

abdul-zreika-JN7EXiQhhnI-unsplash
Muut alat

Katso ja tutustu myös muihin tarjolla oleviin eri alojen koulutuksiin. Tartu lyhyisiin täsmäkoulutuksiin ja lähdet varmana osaajana töihin.

Lue lisää

Simulaattori

Lupa- ja korttikoulutukset

Suorita lakisääteiset lupa- ja korttikoulutukset vaivattomasti REDU Edu:lla! Katso koulutuskalenterista koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan heti.

Rekrykoulutukset

Työllisty suoraan tulevalle työnantajallesi. Tutustu ja hae sinua kiinnostavaan rekrykoulutukseen! 

cnc_sorvaus3
marjan-blan-marjanblan-d2EcwJXWndU-unsplash

Ammattipätevyyskoulutukset

Tarjoamme ammattipätevyyskoulutuksia ammattikuljettajille. Pätevyyskoulutukset vastaavat kuljetusalan muuttuviin tarpeisiin. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme koulutuksiin kuljetusalan ammattilaisille.

Avoin ammattiopisto

Avoimessa ammattiopistossa saat uraohjausta ja ammatillista koulutusta työllistymisen onnistumiseksi. Sinulla voi olla aikaisempia keskeytyneitä opintoja, suunnittelet mahdollisesti alanvaihtoa tai hakeutumista koulutukseen. 

Ensiapu

Oletko yrittäjä tai työnantaja?

REDU Edu tarjoaa myös yrityksille ja yrityksen henkilöstölle erilaisia koulutuksia tarpeen mukaan.
Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Tutustumiskoulutukset

Etkö tiedä, mille alalle hakeutuisit? Katso alaa pintaa syvemmältä ja tee omat johtopäätöksesi! Tutustumiskoulutukset kestävät 15-30 päivää, joiden jälkeen voit päättää, hakeudutko alan jatkokoulutusten pariin.

oliver-paaske-UpiojWtxJwM-unsplash-1
Metsäala

Mitä mahdollisuuksia metsäalalla tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa? Tutustu alan työtehtäviin ja työpaikkoihin metsäalan tutustumiskoulutuksessa. 

Lue lisää

abdul-zreika-JN7EXiQhhnI-unsplash
Rakennusala

Rakentuuko tuleva työurasi rakennusalalle? Ota selvää, miten alalla työskennellään ja mitä työtehtäviä sillä on sinulle tarjolla. 

Lue lisää

daniel-wiadro-GAEvM4qvlBk-unsplash-1
Kone- ja metalliala

Tule tutustumaan kone- ja metallialaan tutustumiskoulutuksessa. Pääset näkemään, mitä alalla työskentely sinulle tarjoaa ja millaisia tehtäviin voit työllistyä.

Lue lisää

Lue tarinoita koulutuksista ja urapoluista

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

 

Eija_Pahtakari

Eija Pahtakari

Koulutuskoordinaattori

[email protected] 
040 352 1440

Ota yhteyttä