<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Ravintola-alalla hurjasti työpaikkoja – osallistu alan pikakoulutukseen Rovaniemellä

Lapin matkailuyritykset tarvitsevat heti satoja työntekijöitä eri työtehtäviin. Työpaikkoja on runsaasti auki ja lähivuosina vielä lisää, kun ammattiväki eläköityy. REDU Edu Oy järjestää Lapissa lyhytkoulutuksia sekä ravintola-alalle että vastaanoton asiakaspalveluun helpottaakseen työvoimapulaa.

Tule mukaan aikuiskouluttaja REDU Edu Oy:n matkailualalle suuntautuvaan ravintola-alan lyhytkoulutukseen Rovaniemelle toukokuussa.

Rovaniemellä järjestettävä, ravintola-alan työelämälähtöinen koulutus tuo sinulle varmuutta myös työpaikasta. Tavoitteena on alan perustaitojen hallinta ja alan aikaisemman koulutuksen saaneille tietojen ja taitojen päivitys. Kaikkiaan 7 viikon koulutuksesta 4 on työharjoittelua.

Koulutus on tarkoitettu TE-toimiston ja alueellisen kuntakokeilun työnhakijoille, jotka haluavat työllistyä Lapin alueen matkailuyrityksiin. Kielitaitovaatimus vähintään B1.2. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille.

Tavoitteena on oppia ravintolan keittiön ja salin avustavat työt eli työskentelet keittiöapulaisena ja tarjoilijan apulaisena. Annamme perustiedot ja -taidot työskentelyyn ravintolan keittiössä ja salissa. Koulutukseen sisältyy myös taitotakuu koulutettavalle ja yritykselle eli tarvittaessa annamme lisäkoulutusta!
 
Hakuaika Rovaniemen koulutukseen päättyy 25.4.2024 ja se alkaa 20.5. Koulutuksen sisältötiedot näet alta. Hae tästä te-palveluiden linkistä! 
 
KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
Rovaniemen ravintola-alan koulutus toukokuu (ja myös Kittilä lokakuu)

Kaikille osallistujille 15 päivää:
* Osaamiskartoitus 1 pv
* Henkilökohtaisen osaamisen suunnitelma, vahvuudet, kehittämiskohteet 2 pv
* Yritysvierailut
* Tarpeelliset lupakortit
* Työelämän pelisäännöt
* Työnhakutaidot
* Alan työllistymismahdollisuudet

Keittiö- ja ravintolatyöt:
* Keittiön ja salin prosessit 2 pv
* Tilaukset, avustavat työt salissa ja baarissa 2 pv
* Avustavat työt ruoanvalmistuksessa 2 pv
* Tarjoilutyöt 2 pv
* Hygienia ja varaston hallinta 2 pv
* Yleinen siisteys sekä asiakaspalvelu 2 pv


  • Matkailualan lyhytkoulutus ravintola-alalle järjestetään lokakuussa siis myös Kittilässä. Haku päättyy 10.9. Hae tästä linkistä!
  • Inarissa (toukokuu) ja Rovaniemellä (lokakuu) järjestettävässä matkailupalvelualan koulutuksessa keskitytään puolestaan asiakaspalveluun, palveluiden myyntiin ja varausjärjestelmiin. Näet tarkemmat tiedot koulutuskalenterista.
  • Koulutettavalle ja yritykselle annamme takuun siitä, että koulutuksen jälkeen hallitset hyvin alan perustehtävät. Jos täydennyskoulutusta tarvitaan, niin REDU Edu Oy antaa sitä.


Hakeminen
Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Voit pyytää koulutukseen hakeutumisen kirjaamista työllistymissuunnitelmaasi Omassa asioinnissa. Koulutuksesta tulee olla sovittuna työllistymissuunnitelmassasi, jotta sinulla olisi oikeus mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan.

 

 Ota yhteyttä! Kysy lisää

Eija Pahtakari
Koulutuskoordinaattori
040 352 1440
eija.pahtakari@redu.fi