<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Mielitkö bussia ajamaan ja haluat korottaa ajokorttiluokkaa? Nyt se onnistuu kätevästi

Odotettu ja toivottu päätös on tehty: koulutusyhtiö REDU Edu Oy aloittaa oman liikennekoulun Rovaniemellä. Opetuksessa keskitytään ajokorttiluokkien korotuksiin.  

Tarvitsetko työssäsi oikeutta ajaa linja-autoa tai pienempää bussia? Jos sinulla ei ole tiettyä ajokorttiluokkaa suoritettuna, niin bussi jää pakostakin pihalle.

REDU Edu aloittaa kesän tullen autokoulun, jossa keskitytään raskaan kaluston ajokorttiluokkien korotuksiin. Kyseessä ovat korttiluokat C, D1, D j E.

Liikkeelle yhtiö lähtee linja-autokortista painottuen luokkiin D1 (kevyt linja-autokortti) ja D (linja-autokortti).

Mikäli sinulla on esimerkiksi henkilöauton tai kuorma-auton ajo-oikeus, niin voit kätevästi korottaa oikeuttasi ajaa myös linja-autoa.

Verkosivuille kuva autokoulusta2

⇑⇑ Koulutusyhtiö osti yhden pienbussin koulutusta varten. Herajärvi Car Centeristä yrittäjä Esko Herajärvi luovutti auton REDU Edu Oy:n toimitusjohtajalle Kari Rekilälle (iso kuva). Mukana oli myös toimialapäällikkö Hannu Uimaniemi koulutuskeskus REDUsta. Hän varmisti, että bussi saatiin turvallisesti Jänkätien yksikköön.

Kari Rekilä sanoo kasvaneiden matkailijavolyymien nostaneen maakunnassa painetta liikennekoulun perustamiseen. Bussikuskeista on kova pula. 

“Lapissa tarvitaan logistiikka-alalle tämän vuosikymmenen loppuun mennessä 1500 uutta työntekijää”, Rekilä toteaa.

Rekilän mukaan yhtiön tavoitteena on palvella alueen elinkeinoja niin, että työntekijöitä riittäisi. 

REDU Edu Oy:n liikennekoulu täydentää oppilaitoksen eli koulutuskeskus REDUn tarjontaa. 

Seuraa näitä verkkosivujamme ja myös REDU Edu Oy:n somekanavia, Facebookia ja Instagramia, niin tiedät, mitä ja milloin liikennekoulussa tapahtuu ja ennen kaikkea: milloin voit ilmoittautua koulutukseen! 

Täydennämme tätä sivua, kun meillä on sinulle uutta kerrottavaa!

 

 
Heräsikö koulutuksista kysyttävää? Ota yhteyttä!

Eija Pahtakari
Koulutuskoordinaattori
040 352 1440
eija.pahtakari@redu.fi