<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Metsäkonekuski: kouluttaudu, niin huhkit vähemmän ja tienaat enemmän

Metsäkonealan ammattilaiset – metsäkoneyrittäjät ja metsäkoneenkuljettajat. Tiesittekö, että voitte mullistaa metsäkonealan arjen osallistumalla ilmastokestävään metsätalouden koulutukseen? Jos hienosti käy, niin koulutuksen jälkeen huhkit työmaalla vähemmän, mutta tienaat enemmän.

Ottamalla osaa aikuiskouluttaja REDU Edun ILMAISIIN hiilinielukoulutuksiin, saatte yrityksenne koneet ja alallanne syntyvät euromääräiset kuluerät sellaiseen kuosiin, että kaikki voittavat - niin kuljettaja kuin yrittäjäkin!

Eli kyse on siitä, että työssänne alkaa säästyä rahaa! Tämä saadaan aikaan säätämällä etenkin hakkuukoneiden hydrauliikan paineet kohdilleen sekä käyttämällä töissä hyväksi taloudellista työtekniikkaa, työjärjestystä sekä tehokasta logistiikkaa ja konedataa.

Nämä yhdessä johtavat parhaimmillaan pienempään polttoainetarpeeseen, työn parempaan osaamiseen, työntekijän jaksamiseen ja ylipäätään parempaan työhyvinvointiin.

REDU Edu kouluttaa, Jotpa rahoittaa

Lappilaisen aikuiskouluttajan REDU Edun hiilinielukoulutukset ovat Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpan rahoittamia.

Koulutuksen pääaiheet ovat: Metsäkoneiden käytön hiilijalanjäljen pienentäminen (tarkoitettu metsäkoneenkuljettajille) ja Tiedolla johtaminen metsätyömailla (metsäkoneyrittäjät, työnjohto).

REDU Edu on suunnitellut koulutuksen yhteistyössä johtavien metsäkonevalmistajien kanssa.

Käytäntöä, ei istumista

Metsäkoneenkuljettajien koulutuksessa polttoainetaloudellisuus on yksi tärkeimmistä koulutuskohteista.

Lisäksi konealan ammattilainen käy kuljettajan työmaalla säätämässä työkoneet optimaaliseen kuntoon eli hydrauliikkaa säädetään ILMAISEKSI.

Myös kouluttaja jalkautuu kuljettajan työmaalle katsomaan työntekijän työskentelyä.

Metsäkoneyrittäjät ja työnjohtajat opettelevat konedatan käyttöä ja, miten saatua tietoa hyödynnetään.

Koulutuksesta valtaosa on käytäntöä työn ohessa eli teemme, emme istu!

Missä ja miten koulutus näkyy?

Koulutus näkyy eittämättä sekä metsäkoneen kuljettajan että yrittäjän työssä.

  • Työmaalla tämä tarkoittaa, että metsäkoneenkuljettaja tekee nykyistä enemmän puuta, mutta omaa energiaa säästäen, kun työtekniikka on kohdillaan.
  • Metsäkoneyrittäjä saa koulutuksesta sellaisen tietopaketin konedatan käytöstä, että sen hyödyntäminen on kuin tilikirjaa selailisi: näet vaikkapa sen, jos yksi metsäkoneista syö tietyssä ajassa enemmän polttoainetta kuin muut ja voit seurata myös esimerkiksi uuden kuljettajan kehittymistä.

Tule ihmeessä mukaan marraskuussa käynnistyvään ilmaiseen koulutukseen ja nappaa hyöty kotiin!


Klikkaa tätä värillistä linkkiä ja pääset lukemaan aiheesta enemmän. 


⇓ REDU Edu järjestää ilmastokestävää metsätalousalan koulutusta Rovaniemellä sekä metsäkoneyrittäjille että -kuljettajille.

IMG_6373 (2)

 

 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä

REDU Edun metsäalan kouluttajiin. 
Antti Kumpula, 040 481 3259
Raija Palokangas, 040 186 1960