<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=288562746756908&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Viidessä kuukaudessa geoteknikoksi ja työpaikkaa ei tarvitse kauaa etsiä

Suosittu malminetsijän uralle -koulutus käynnistyy jälleen lokakuussa REDU Edussa. Haku koulutukseen päättyy 5.10.2023. Malminetsijän eli geoteknikoiden koulutus on ala, jossa työpaikka on käytännössä lähes varma.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joilla on työnhaku voimassa. Koulutukseen valittavilta edellytetään B-luokan ajo-oikeutta, matkustusvalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Seuraa Te-palveluiden sivuja, REDU Edun Facebookia tai tilaa Uutiskirje, niin pysyt kärryillä seuraavista ja muista mielenkiintoisista koulutuksista.

Ismo Piispanen, 58, päätti ottaa tutun neuvosta vaarin ja hakeutui viime talvena malminetsijän koulutukseen Rovaniemelle.
Hän työllistyi kesäkuussa heti koulutuksen päätyttyä mieluisaan yritykseen. Samanlainen onni oli Arto Korhosella, 57.
 
Tee sinäkin "ismot", jos olet työtön tai työttömyysuhan alla. Opiskele malminetsijäksi, ammattilaiseksi, joista on jatkuva pula!
 
Malminetsijän eli geoteknikon työ on monipuolista ja mielenkiintoista ulottuen sisähommista konehommiin ja kairaukseen. Työssä pärjäävät Erä-Erkit, metsurit ja tyypit, jotka sietävät fyysistä työtä. Kuntoa tarvitaan esimerkiksi maastotöissä ja kairauksessa.
 
Viiden kuukauden setti
 
Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet hakeutua malminetsintäalan työtehtäviin. Voit hakeutua myös kaivosalan koulutukseen.
 
REDU Edun koulutus sisältää 3 kuukautta teoriaopetusta ja 2 kuukautta työssäoppimista.
 
Tule mukaan oppimaan erityisalaa ja pääset aloittamaan varmana työt geologien apuna kehutulla malminetsinnän ammattialalla. 
 
Lue, mitä Ismo Piispanen ja samaan työpaikkaan jo aiemmin työllistynyt Arto Korhonen tuumivat työstään ja, miten he päätyivät hakeutumaan REDU Edun koulutukseen. 

⇓ Suosittu Malminetsijän uralle -koulutus alkaa jälleen lokakuussa. Haku koulutukseen päättyy 5.10.

IMG_6995 kop

 

 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä

REDU Edun koulutuskoordinaattori Eija Pahtakariin, eija.pahtakari@redu.fi, 040 352 1440